ALOEORGANIC e-Store!


Save 10% Off Your First Order!

Здрави и Органски Производи за Целото Семејство!

La Vendita производите се природни и органски и се со највисока концентрација на хранливи материи!

Б ГРОУП 2022 ДООЕЛ е ексклузивен увозник и дистрибутер на шпанскиот бренд La Vendita за Македонија и за Балканскиот регион.

Брендот La Vendita нуди органски и природни производи погодни за внатрешна и надворешна употреба за целото семејство, класифицирани и сертифицирани како природни и органски додатоци на храна со врвен квалитет.

Aloeorganic.mk е интернет продавница за здрави, органски и 100 % eco-friendly производи од Алое Вера.

La Vendita производите од Алое Вера го подобруваат животот на нашите потрошувачите и ниту еден друг производ на пазарот не ги нуди истите карактеристики!

Хранете се здраво со природни и органски производи за подобро утре !

Зошто треба да не изберете нас?

100 % ОРГАНСКИ

La Vendita производите од Алое Вера не содржат вештачки вкусови, бои или конзерванси.

100 % ПРИРОДНИ

Алое Вера листовите се одгледуваат и растат органски со природни материјали и органски земјоделски практики.

100% СВЕЖИ

Алое Вера соковите со пулпа и без пулпа се добиваат директно од свежо собрани Алое Вера листови.

100% ECO-FRIENDLY

Листовите Алое Вера се засадени на еколошки начин и со голема почит кон животната средина и достапните ресурси.

100% СВЕЖИ

Во гелот од Алое Вера се идентификувани околу 75 активни состојки со терапевтски ефект – витамини, минерали, амино киселини, антиоксиданси.